DOXXbet Vlci Žilina
HC Košice
HC MONACObet Banská Bystrica
HC Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK Nitra
HK Poprad
HK Spišská Nová Ves
HKM Zvolen
Logo
Hlavný sponzor
Liptovský Mikuláš - Mesto pre všetkých

Rozhovor s trénerom A mužstva Jurajom Faithom

1 Ako prebieha príprava na novú sezónu ?

1- Prípravu by som rozdelil do 3 cyklov : prvý týždeň, kde sme absolvovali testy na suchu fyzické a kondičné, druhý štvortýždňový cyklus pozostáva o trénovaní vo veľkých objemoch či sa hrajú zápasy alebo nehrajú a 3 cyklus, kde sa mužstvo snaží vyladiť formu na sezónu už v podstate ide od tatranského pohára posledné 2-3týždne do takého vyladenia predsezónnych presiloviek, oslabení, systému a podobne.

2- Aké zmeny sa urobili v kádri po minulej sezóne ?

2-Našim cieľom do novej sezóny bolo hlavne podpísať dvoch brankárov, ktorí kedykoľvek môžu ísť do brány, či jeden, alebo druhý, gro slovenských hráčov sa nám podarilo udržať aj Martina Rewaya za čo sme radi. Čo sa týka importov tých, ktorých sme chceli udržať sa nám taktiež podarilo udržať až na Egleho, ktorý odišiel do iného klubu, ale niekedy to tak proste býva.
Spolu s trénermi a Robertom Ľuptákom sa nám podarilo vhodne mužstvo doplniť aj zahraničnými hráčmi a veríme, že budeme konkurencie schopný a až samotná liga ukáže, hlavne zahraničný hráči ako sa vysporiadajú s ich úlohami a mali by byť rozdielovými hráčmi.

3- Na aký štýl hry sa budeme zameriavať v budúcej sezóne ?

3- Chceme hrať poctivý a disciplinovaný hokej, je ťažko teraz povedať, že budeme stále hrať ofenzívny hokej, pretože ja som názoru, že útok vyhráva zápasy a obrana tituly. Budeme sa snažiť hrať tak, aby sme získavali body a podarilo sa nám naplniť ciele, ktoré si dávame.

4, - Ako ste spokojný s posilami a vyskladaním tímu na sezónu 24-25 ?

4- Momentálne som spokojný s kádrom, ale zmeny sú stále otvorené do prestupového obdobia nikto nemá ešte isté miesto.

5- Aké očakávania máte v novej sezóne ?

5- Príchodom Žiliny nás čaká opäť náročná sezóna, kde každý ma tie najvyššie ambície. Už minulého roku sme načuchli do predkola play off našim cieľom je si ho tohto roku aj zahrať a dostať sa, čo najďalej no, ale tento cieľ ma 12 mužstiev bude to opäť od začiatku náročný a vyrovnaný ročník.

6, - Čo by ste odkázali Liptovským fanúšikom ?

6, - Aby podporovali chlapcov na štadióne vo všetkých časoch, pretože Liptovský Mikuláš je bašta slovenského hokeja , hráči a mesto si túto podporu cenia a zaslúžia, FANÚŠIK JE STÁLE NAŠIM 6 HRÁČOM A BUDEME HO POTREBOVAŤ